Föreningens tre huvudmål

logo_eck

Föreningens tre huvudmål:

1. Sportsliga målsättningar(inkluderar all sportslig verksamhet inom klubben och vad som är rimligt men ändå tillräckligt utmanande för att utveckla oss som förening)

2. Ekonomiska målsättningar(hur mycket överskott behöver vi sträva efter för att känna oss trygga och för att få möjlighet till investeringar som gagnar vår verksamhet på sikt)

3. Sociala målsättningar(föreningens styrka ligger i att göra saker tillsammans och därför bör trivsel och samvaro få en framträdande position i allt som vi gör tillsammans)

Vi i styrelsen står helt till medlemmarnas förfogande och tar med största respekt och intresse emot förslag för behandling i styrelsen. Förslag kan lämnas till någon av styrelsemedlemmarna för vidarebefordran med tillhörande, kompletterande och beslutgrundade dokumentation. Som medlem kan man ge ett muntligt förslag till någon av styrelsemedlemmarna, e-mail, ”snigel” post eller inkallas som föredragshållare på ett styrelsemöte för att få möjlighet till redogörelse av förslag samt frågestund. På vårt första styrelsemöte bestämdes det att förslag med beslutsgrundade dokument skall vara oss i styrelsen tillhanda senast 7 dagar innan kommande styrelsemöte för att vi skall få möjlighet att förbereda oss. Detta bör absolut inte ses som någon ”stel” eller formell belastning utan en process för att alla medlemmar skall få lika möjlighet.

Eksjö CK:s styrelse genom

Ordf Johan Winblad