Hoppa till sidans innehåll

Eksjö CK 500 medlemmar

11 FEB 2016 19:13
500 medlemmar
  • Skapad: 11 FEB 2016 19:13

Eksjö CK 500 medlemmar!

Det är med stor glädje vi medlemmar kan konstatera att medlem nr 500 har noterats i Eksjö CK. Medlem nr 500 är Ebba Johansson född 2009 vilket är mycket glädjande och det säger lite om hur vår förening växer. Både ungdomar, vuxna medlemmar och inte minst tjejer/kvinnor blir fler i vår förening vilket är oerhört glädjande. Detta kommer att göra oss än starkare och vi kommer att stå väl rustade inför 2016.

 

Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt välkomna till vår förening och vi som varit medlemmar lite längre får hjälpas åt med att delge information. Vår hemsida, medlemsutskick och Facebook är våra ordinarie informationsdelare samt att vi i styrelsen kan nås genom ”mail- adresser” som finns att hämta på vår hemsida vid frågor eller förslag till styrelse.

 

Jag vill också passa på att påminna om stundande årsmöte där inbjudan kommer i dagarna och en kallelse med dagordning strax därefter. Vi i styrelsen hoppas på stor uppslutning då det ger oss i föreningen chansen att träffas, föra fram synpunkter, förslag och idéer under lättsamt samspråk under fika. Vi kommer också att få information om vad som är på gång i våra sektioner, träningsresor, ungdomssatsning, elitsatsning och allt övrigt som kommer att hända under 2016. Många av våra aktiva ledare kommer att finnas på plats för utbyte av idéer samt att besvara frågor.

 

Jag skulle också vilja slå ett slag för att våra ”äldre ungdomar”(äldsta ungdomsgrupperna) som vi hoppas också kommer till vårt årsmöte. Det är viktigt att alla känner att vi kan påverka innehållet i det vi gör i föreningen och då inte minst den yngre generationen. Jag lovar att inte bli för långrandig när det gäller ”formalia” på årsmötet utan vi försöker att vara effektiva så att vi får möjlighet till ”långfika” med intressanta diskussioner.         

 

Med vänlig hälsning

 Eksjö CK

Johan Winblad

 

This is a mailto link

Skribent: Christer Cederman

Eksjö CK presenterar

stolt våra sponsorer! 

          (Klickbara)

Eksjöhus

Olsbergs

Cykelsmedjan1

Maskintruck

images

Swedbank

EMMEGI-1

Elkedjan

Transab

untitled

 0143

Postadress:
Eksjö CK - Cykel
Robin Bogmark, Östanågatan 3
57531 Eksjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info