Hoppa till sidans innehåll

Info till medlemmar

14 OKT 2015 21:14
Ordförande informerar.
  • Skapad: 14 OKT 2015 21:14

Högt ärade medlemmar,

Vi kan med glädje och stolthet konstatera att Eksjö höstmarknad blev en stor succé för vår förening Eksjö CK. Den gav ett stort klirr i kassan, trevlig samvaro och god exponering av vår förening.

 

Conny är oerhört nöjd med våra insatser där förberedelserna startade några dagar innan med uppmärkning av knallarnas marknadsplatser och avslutades med den efterkommande städningen. Conny som förutom att han driver ett cykelföretag är också en hårt arbetande medlem i vår evenemangssektion. Bra jobbat!

 

Bengts insatser är svåra att värdera men utan honom skulle förmodligen inget fungera. Bengt håller bl.a. ordning på marknadsknallar, betalningar, placering m.m.. Klockren insats som vanligt Bengt!  

 

Magnus som förtjänstfullt markerat upp knallarnas platser bidrar starkt till att Evenemangssektionens insatser flyter på så oerhört bra. Mycket bra!

 

Förutom att vi medlemmar hade uppdrag i tivolidelen så gräddade Stellan och Lena våfflor för allt vad tygeln håller för och är förmodligen de enda som tappar vikt under marknadsdagen, hoppas Ni hann att smaka någon våffla själva också. Mycket bra jobbat!

 

Städningen slog alla rekord i år: städningen startade kl 18:30 och kl 20:15 var samtliga korvar uppätna av hungriga medlemmar. Där Mats Nerlunds yngre garde ifrån ungdomssektionen var hungrigast. Bra jobbat alla!

 

Conny poängterade hur starka vi är som förening när vi jobbar tillsammans och hur roligt vi har när vi hjälps åt både vuxna och ungdomar. Mycket bra jobbat alla och vi medlemmar får betyget ”med beröm godkänt” av våra marknadsansvariga.

 

Valberedning: Vi kan konstatera att vi går med stormsteg emot årsmötet och valberedningen med Conny Andersson och Bodil Lernedal skall börja sitt arbete. Som medlem kan man med fördel framföra synpunkter, förslag, namn för styrelseuppdrag i Eksjö CK till Bodil och Conny.

 

Cykelsektionen; står i startgroparna att starta sitt uppdrag med cykel, träning och föreningsutveckling. Det finns möjlighet att få individuellt anpassade träningsprogram såväl som mer generella för alla oss Eksjö CK medlemmar. Cykelsektionen känner också till om våra kommande träningsaktiviteter som vi kommer att starta inför vintersäsongen. Om man som medlem har förslag på lämpliga åtgärder eller vill utveckla sitt eget tränande föreslår jag att Ni som medlem kontaktar någon av cykelsektionens medlemmar. De är våra specialister i träning, tävling, utrustning, utveckling och utbildning.

 

Jan-Olof Svärd This is a mailto link

Mickael Carlsson This is a mailto link

Tobias Erlandsson This is a mailto link

David Axelsson This is a mailto link

Martin Andersson This is a mailto link

Adam Gustafsson This is a mailto link

 

Klubbkläder 2016: Malin Lingmerth har startat uppdraget med att ta fram en ny klubbkollektion och har man förslag eller synpunkter på dess utförande kan man med fördel framföra dessa till Malin.

This is a mailto link

 

Sjöängscrossen:  Vi har en oerhört spännande Sjöängscross i år med många nya inslag och i rådande stund står vi inför det förberedande arbetet. Jag vet att tävlingsorganisationen behöver uppdrag utförda framöver därför hoppas vi på god uppslutning ifrån oss medlemmar. Vår förenings förmåga att arrangera evenemang som dessa är helt beroende av våra insatser som medlemmar och i gengäld ger det oss ytterligare en tävling på hemmaplan ekonomiska intäkter som vi skulle antingen tvingas ta in på lottförsäljning eller annan icke cykelrelaterad verksamhet och därför är det oerhört viktigt att vi alla ställer upp och bidrar med det som vi kan.

För att fråga om uppdragen och erbjuda sina tjänster kan man kontakta tävlingsledare Mathias Johansson This is a mailto link eller Håkan Friman This is a mailto link

 

Ungdomssektionen: kommer att avsluta säsongen 3 November med en avslutningsfest. Ungdomsledarna med ungdomssektionens ordf Marcus i spetsen har haft ett stentufft år med mycket nya ungdomar på träningarna. Här är det också mycket väsentligt att vi övriga medlemmar i föreningen understöder på alla sätt vi kan.

Om man vill veta mer om vår ungdomsverksamhet kan man med fördel kontakta Marcus 070-314 58 58

 

Med vänlig hälsning

 

Ordförande Eksjö CK

Skribent: Robin Bogmark

Eksjö CK presenterar

stolt våra sponsorer! 

          (Klickbara)

Eksjöhus

Olsbergs

Cykelsmedjan1

Maskintruck

images

Swedbank

EMMEGI-1

Elkedjan

Transab

untitled

 0143

Postadress:
Eksjö CK - Cykel
Robin Bogmark, Östanågatan 3
57531 Eksjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info