Hoppa till sidans innehåll

Nu börjar det närma sig starten för årets ungdomsträning!!

09 MAR 2021 19:50
  • Skapad: 09 MAR 2021 19:50

Nu börjar det närma sig starten för årets ungdomsträning!! 

I år blir det några förändringar!! Vi kommer att ta bort våran röda grupp och istället ha en ren tävlingsgrupp och en grupp som kommer inrikta sig mer mot Enduro.
Ledare för Enduro gruppen kommer vara Ola Svenssohn, Andreas Hofstedt och Aron Jönnervik, här kommer även Andreas Johansson hjälpa till vissa gånger. Blå och grön grupp rullar på som vanligt förutom att några kommer gå över till enduro gruppen och här behövs ingen för anmälan.
Vi kommer däremot att göra förändringar i dom minsta grupperna!
 Vi kommer i år att ha en gul grupp där man måste vara född 2015 eller tidigare och ha en cykel som är redo för cykling i lättare skogsterräng. Vi kommer i år att ha överseende med några 5-åringar, som var med och tränade redan förra året.
Till denna gruppen kommer det att krävas en anmälan och just nu kan vi inte ta emot fler än 25st barn utan det är först till kvarn som gäller tyvärr. Här kommer barn som redan var med förra året att ha förtur. För att vi ska kunna utöka antalet platser kommer vi behöva fler ledare, så finns det intresse att hjälpa till hör av er till This is a mailto link
Vi startar upp träningen måndagen den 12.e April för grön, gul och Enduro grupperna. Blå och tävlingsgrupp får en separat inbjudan till uppstart!!
Anmälan görs till This is a mailto link och om man har fått en plats till träningen meddelas senast onsdagen den 7.e April.

Mvh Ledare i Eksjö CK

Skribent: Carl-Johan Bogmark
E-post: Adressen Gömd

Eksjö CK presenterar

stolt våra sponsorer! 

          (Klickbara)

Eksjöhus

Olsbergs

Cykelsmedjan1

Maskintruck

images

Swedbank

EMMEGI-1

Elkedjan

Transab

untitled

 0143

Postadress:
Eksjö CK - Cykel
Robin Bogmark, Östanågatan 3
57531 Eksjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info