Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering Högefällebanan

05 OKT 2019 14:49
  • Skapad: 05 OKT 2019 14:49

Delvis framåt med Högefällebanan
Byggnationen av den första delen av Högefälleprojektet - en träningsbar bana - kommer att påbörjas i dagarna. Styrelsen har gjort bedömningen att tillräckliga ekonomiska medel finns för denna del 1 av projektet och på styrelsemötet torsdagen den 26/9 klubbades därmed officiellt startskott för byggnationen. Entreprenör för projektet är David Axelsson och Naturkollektivet.

För att kunna genomföra även del 2 - en bana som är godkänd för tävlingar - krävs fortsatta gemensamma ansträngningar att skaffa ytterligare sponsorer. Sponsorarbetet är särskilt viktigt eftersom Eksjö kommun ännu inte har fattat beslut om vilket bidrag kommunen vill ge till vårt projekt.

Gemensam arbetsdag
Alla medlemmar bjuds in till gemensam arbetsdag i Högefälle lördag 2/11 klockan 09.00. Klubben bjuder på grillad korv. Du kan också följa arbetet med banan via Eksjö CK:s Instagram.

Namntävling
Vad ska vår nya cykelarena ha för namn? Fram till den 20/10 kan du lämna ditt förslag på namn på Eksjös nya MTB-arena. Högefälleprojektets ledningsgrupp utser sedan ett vinnande förslag och vinnaren erhåller en ECK-bag med hemligt innehåll. Maila ditt förslag till This is a mailto link.

Skribent: Carl-Johan Bogmark
E-post: Adressen Gömd

Eksjö CK presenterar

stolt våra sponsorer! 

          (Klickbara)

Eksjöhus

Olsbergs

Cykelsmedjan1

Maskintruck

images

Swedbank

EMMEGI-1

Elkedjan

Transab

untitled

 0143

Postadress:
Eksjö CK - Cykel
Robin Bogmark, Östanågatan 3
57531 Eksjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info